přikrývka EXCLUSIVE SATÉN - bavlna s Aloe vera celoroční - hřejivost Sq 4

přikrývka EXCLUSIVE SATÉN - bavlna s Aloe vera celoroční - hřejivost Sq 4

  • 140 x 200 cmobjednací kód: 35667skladem5690 Kč
rezervujte na prodejně, vyzvedněte již za 30 min.
nelze rezervovat na žádné prodejně
Materiál100% česaná bavlna s úpravou ALOE VERA a EASY CARE
Výplň100% polyester – směs jemných dutých prostorově tvarovaných vláken SCANsoft a mikrovláken
Praní60°C
HřejivostSq 4 - celoroční
celoroční přikrývka s Aloe vera

Výjimečné materiály, lehkost, měkkost a především splývavost jsou vlastnosti celoroční přikrývky EXCLUSIVE SATÉN pro ty, kteří se chtějí nechat rozmazlovat i v noci. Díky optimálnímu složení výplňového rouna s obsahem jemných dutých prostorově tvarovaných vláken SCANsoft a mikrovláken je přikrývka neobyčejně měkoučká a hřejivá. Povrchová mimořádně kvalitní splývavá tkanina z dlouhovlákné česané bavlny a s přídavkem Aloe vera bude příznivě působit na pokožku těla. Aloe vera se také pyšní antibakteriálními účinky. Příjemným benefitem je nežehlivá úprava tkaniny, přikrývka se nemačká a společně s káro proševem bude působit moderně a elegantně.

Hřejivost přikrývek

Pro usnadnění Vašeho výběru značíme hřejivost koeficientem Sq, vyšší číslo znamená větší hřejivost:

  • Sq 2, Sq 3 jsou přikrývky lehké, vhodné pokud je Vám stále teplo, případně pro teplé letní dny
  • Sq 4, Sq 5, Sq 6 jsou přikrývky celoroční
  • Sq 7, Sq 9 hřejivé termo přikrývky se vzduchovou izolační kapsou vhodné do chladnějších místností nebo pokud jste zimomřivější

Jak prát přikrývky

Přikrývky doporučujeme při běžném používání prát po 2-3 letech a pravidelně větrat. Při znečistění lze prát při teplotě 60 °C, kdy již dochází k potřebnému odeprání nečistot a likvidaci mikroorganismů. Dbejte na max. množství pouze 1/3 obvyklé dávky pracího prášku (nejlépe tekutého), minimálně 5x máchejte a odstřeďujte nejdéle 30 sekund na nízké otáčky, aby nedošlo k potrhání výplně. Vzhledem k objemu přikrývky je nutné prát v pračce s náplní na 7 kg suchého prádla.
Při vyšších nárocích na hygienu a sterilnost s nutností praní až na 95 °C doporučujeme nákup přikrývek Classic nebo Basic se směsovou tkaninou (65% polyester 35% bavlna).

Návrhy pro Vás

Hlavní strana/přikrývky