Jedním tahem: Zamilujte se do umění

Černobílý hit letošního roku
lioneární umění, tváře, povlečení s tváří, scanquilt

Jak dodat interiéru šmrnc jedním tahem? Objevte letošní novinku, která si okamžitě získala naše srdce – decentní povlečení a doplňky inspirované až geniálně jednoduchým uměleckým stylem. Řeč je o neotřelých motivech připomínajících skicu tváře.

Kontinuální lineární umění, copak to je?

SCANquilt povlečení  v bílé barvě s černými liniemi

Pokud byste hledali v encyklopedii umění tento umělecký styl, nalistujte si kapitolu o „kontinuálním lineárním umění“. Že to zní složitě? Ale není – kontinuální a lineární vlastně znamená, že se jedná o nepřerušovanou linku. Často se můžete setkat s tím, že se jedná o abstraktní zobrazení tváře, ale to není úplně pravda. Záleží na tom, jakou definici pro abstraktní umění použijete… Ale umění je takové: rádo experimentuje, balancuje na tenké hraně a dává prostor pro fantazii.

Podobné kontinuální kresby hojně vznikaly v 80. a 90. letech let, když byl opět v kurzu pop-art. Dozajista si vzpomínáte na díla Keitha Haringa, jehož tancující panáčci se staly ikonou své doby.

bílé povlečení s černými tvářemi, značka SCANquilt

Náš motiv vychází z hravého vypodobnění tváří – usměvavé, zvídavé, zádumčivé i spící. Všimněte si, že jedna linka vydá za víc než tisíc slov. Když se na ně zadíváte, můžete snadno přečíst jejich emoce a sny.

Povlečení SATÉN DESIGN face

Bavlněné povlečení SATÉN DESIGN face v bíločerné variantě se stane středobodem Vaší ložnice. Skvěle si rozumí s černým prostěradlem Jersey Elastic Lycra , ale sáhnout můžete i po bílém nebo středně šedém prostěradle.

Dekorační polštářky tón v tónu

Ložnice s dekoračními polštářky vždy působí útulněji. Na povlacích máme podobný motiv, který skvěle doplní povlečení SATÉN DESIGN face. Jde o 100% bavlněné povlaky DEKORO head a DEKORO face v kombinaci klidných barev se skicou tváře. Doaranžujte k nim ještě pár jednobarevných polštářků s bílým nebo s černým saténovým povlakem a Vaše postel bude dokonalá!

Utěrka s tváří pro pohodové vaření

Pokud si netroufáte na umělecky pojaté povlečení, vůbec nic se neděje. Radost si můžete udělat i jinak. Co třeba utěrku ve stejném stylu? Efektní kombinace khaki, šedé a dvou odstínů okrové barvy je moderní a svěží. Přidejte ještě pár dalších utěrek ve stejném moderním duchu a uvidíte, že Vaše kuchyně bude jako malá galerie!

Koupelna ve znamení minimalismu

Chcete si sladit ložnici s koupelnou? Není problém! Zapojte ručníky a župany. Zaměřte se na dvě barvy, jejichž kontrast vytvoří dramatický detail – černá a bílá. A pokud chcete tyto protipóly přeci jen trochu zjemnit, skvělou volbou je šedý ručník, který má svým tónem blízko k černé i bílé.

Sami vidíte, že k tomu, aby měl Váš domov elegantní a nadčasový styl, není potřeba mnoho produktů nebo složitých barevných variací. Naaranžujte pár kousků a proměníte svou ložnici, koupelnu nebo kuchyň v místo, kde se Vám bude krásně odpočívat!

62 prodejen po celé ČR
Žijeme s Vámi již 30 let
Doprava zdarma nad 2500 Kč
Výběr z 600 vzorů povlečení